Les dificultats de dos immigrants àrabs als Estats Units centren la pel·lícula d'avui del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell promocional d''Amerrika'

Cartell promocional d''Amerrika'

La pel·lícula 'Amerrika' de la directora canadenca Cherien Dabis és la proposta d'avui del Cicle de Cinema d'Autor. La cinta té com a protagonista una palestina divorciada i el seu fill quan abandonen la ciutat de Cisjordània per anar als Estats Units. La història retrata la situació dels immigrants àrabs als EUA. La pel·lícula es podrà veure en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit al cinemes Cinesa. L'entrada costa 4 euros.

Els protagonistes d''Amerrika' hauran d'instal·lar-se a casa d'uns familiars quan arribin a l'estat d'Illinois, als Estats Units, i miraran d'encaixar amb la nova cultura que els envolta, sense perdre la seva identitat, enfrontant-se a un entorn que després de la invasió d'Iraq mira amb desconfiança l'Orient Mitjà.

La pel·lícula canadenca, que ha estat guardonada en dues ocasions als festivals del Caire i Cannes, es podrà veure als cinemes Cinesa en doble sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.