Un públic entregat ovaciona Nyman en la seva actuació al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El públic del Teatre-Auditori ha ovacionat aquest divendres Michael Nyman i els onze músics que l'han acompanyat a un concert que ha pujat sobre l'escenari cançons de pel·lícules tan conegudes com 'El piano' i 'El conctracte del dibuixant'. El concert, que s'ha caracteritzat per l'estil marcat del compositor, ha comptat amb un contrast de peces enèrgiques, gràcies als instruments de corda, i íntimes, amb diversos solos del pianista.

Michael Nyman, conegut per la seva col·laboració musical amb el cineasta britànic Peter Greenaway i per composar la banda sonora del film 'El piano', no ha decebut el públic, que ha coincidit en destacar l'estil característic de Nyman. Els assistents han reconegut gran part del repertori del músic i han aplaudit amb entusiasme algunes de les seves peces més conegudes.

Públic

És un tipus de música molt personal, el reconeixes. / M'ha agradat molt que interpretessin bandes sonores.


El concert, d'una hora i mitja de durada, ha comptat amb diversos solos de Nyman, que ha aportat el to íntim a l'actuació. Els onze músics també s'han fet amb el favor del públic.


Públic

Destaco l'energia. / El piano, els violins i el vent són molt bons. / Les violinistes.




El concert més internacional d'aquesta temporada al Teatre-Auditori ha baixat el teló amb forts aplaudiments i ovacions per part d'un públic entregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.