Una reflexió sobre els orígens d'un jove francès al cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema d'Autor presenta aquest dijous el film 'Le fils de l'épicier'. La pel·lícula explica la història d'un jove francès que retorna al seu poble natal on viu on xoc en descobrir com l'ha fet canviar la gran ciutat. 'Le fils de l'épicier' és un film reflexiu sobre la societat i la condició humana explicat amb un to tendre i un punt còmic. La proposta es projectarà als cinemes Cinesa en dues sessions a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit per un preu de quatre euros.

La malaltia del pare obliga a Antoine a ajudar a la seva mare a la botiga que regenta la família en un petit poble de la Provença. Ell, que viu a la ciutat, redescobreix els valors amb els quals va créixer i ara recupera amb sorpresa. Antoine abandonarà de mica en mica el mal caràcter que ha adquirit a la gran ciutat i experimentarà un canvi que l'aproparà als seus orígens i a la gent que l'envolta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.