Una exposició de retrats mostra la feina que han fet els alumnes dels tallers de Pou d'Art durant el curs


  • Comparteix:

Un dels retrats dels alumnes

Un dels retrats dels alumnes

Els alumnes adults dels tallers de Pou d'Art exposen els retrats i autoretrats que han elaborat durant el curs amb l'ajuda dels professors Adolf i Kàtia Alavedra. La mostra, que s'ha inaugurat aquest dissabte, compta amb quadres a l'oli, acrílics, a llapis i pastels que giren al voltant del retrat com a única temàtica. Els treballs es poden veure fins al 22 de juny a la galeria Pou d'Art.

Seguint la temàtica del retrat, els alumnes s'han hagut d'adaptar a les normatives que han fixat els professors per elaborar un retrat o autoretrat. L'exposició compta amb 38 quadres a l'oli, acrílics, a llapis i pastels de diferents nivells ja que el curs ha comptat amb alumnes principiants, però també amb persones que fa anys que pinten.

La propietària de la galeria Pou d'Art, Maria Fabre, explica quina és la temàtica de la mostra d'enguany i quines tècniques s'han utilitzat. Són declaracions a Cugat.cat.

Maria Fabre

El tema són els retrats. Tots són quadres pintats a l'oli, algun acrílic, algun llapis i algun pastel.



Tal i com ha explicat Fabre, la mostra vol ser un reconeixement a la feina feta pels alumnes durant el curs. Els treballs es poden veure des d'aquest dissabte fins al 22 de juny a la galeria Pou d'Art de forma gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.