Bon ritme d'inscripcions a la tercera edició de Dansa a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Tercera Edició de Dansa Sant Cugat ha registrat fins avui 130 inscripcions, la majoria de gent estrangera. S'espera que, de seguir aquest ritme, d'aquí al 28 de juliol se superin els 300 inscrits. Durant una setmana la ciutat es convertirà en l'aula on alumnes de dins i fora dels país aprendran diferents disciplines artístiques.

S'espera que del 28 de juliol a l’1 d’agost 'Dansa Sant Cugat' congregui al voltant de 300 persones que assistiran a diverses modalitats de dansa en cinc espais de la ciutat.

De moment, ja s'ha superat la xifra d'inscripcions registrada en el mateix període de l'any passat. La majoria són alumnes vinguts d'altres països ja que el fet que se'ls hagi de buscar allotjament fa que s'apuntin amb més previsió. De tota manera, segons Jordi Rosés, un dels organitzadors, ha explicat que els alumnes de Sant Cugat acostumen a esperar fins el darrer moment:

Jordi Rosés

Per la gent del país és més fàcil. L'any passat el dia abans es van produir 60 inscripcions.


El Teatre-Auditori, el Polisportiu municipal, l'Escola de Música Victòria dels Àngels i Escola de Dansa Laura Esteve es convertiran en les aules per on els alumnes podran aprendre els secrets per dominar disciplines com contemporani, jazz modern, oriental, clàssic, i una de les novetats d'aquest curs, el taller de massatge.

La directora artística de Dansa Sant Cugat, Anna Sánchez, ha fet una crida a les famílies santcugatenques que vulguin acollir als alumnes de fora ja que els hotels propers són plens i la residència del Cor de Maria té totes les places ocupades.

Anna Sànchez



Enguany, es faran diverses performances de carrer amb els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.