El Servei d'Informació Juvenil orientarà els joves en el seu futur acadèmic i professional


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca acollirà enguany les activitats del Programa d'Orientació Acadèmica i Professional. L'objectiu de la proposta és orientar els joves de Sant Cugat sobre les diferents possibilitats formatives i del món de treball. Entre les activitats previstes, hi haurà un Servei d'Assessorament Individual, que oferirà entrevistes personals als candidats.

La nova edició del Programa d'Orientació Acadèmica i Professional ofereix durant el darrer trimestre del curs 2006-2007 tota una sèrie d'activitats d'orientació acadèmica pels joves.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica quin és l'objectiu de la iniciativa.

Toni Ramon

L'objectiu és que els joves coneguin totes les opcions acadèmiques de les que disposen.


D'entre les propostes destaca un Servei d'Assessorament Individual, que consisteix en entrevistes personals. Per accedir a aquest assessorament, cal demanar hora prèvia al Servei d'Informació Juvenil (SIJ).

En el marc del programa, hi ha altres activitats com la xerrada 'L'elecció d'uns estudis després de l'ESO: com fer una bona tria', el 3 de maig, i l'exposició 'Després de l'ESO... què, Ja saps què faràs?', del 8 al 22 de maig'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.