La lectura dramatitzada 'Don Juan Tenorio' es representarà per primera vegada al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Don Juan Tenorio' es representa per 1a vegada fora de Barcelona

'Don Juan Tenorio' es representa per 1a vegada fora de Barcelona

'Don Juan Tenorio' arriba a Sant Cugat. La tradicional lectura dramatitzada de l'obra de José Zorrilla podrà escoltar-se al Teatre-Auditori la segona setmana de novembre. Entre l'elenc d'actors i actrius de primer nivell, hi participaran també actors santcugatencs. La ciutat se suma així a la proposta de la Fundació Romea de recuperar la tradició catalana de representar l'obra per la festivitat de Tots Sants.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica com s'ha aconseguit que l'obra es representi a la ciutat i quins actors santcugatencs participen tant en el muntatge de Sant Cugat com en el de Barcelona.

Pep Tugues

En una conversa amb Carles Canut vam veure la possibilitat de fer l'obra a Sant Cugat i, a més, ens feia il·lusió que hi participessin actors santcugantecs









L'obra, dirigida per Carles Canut, forma part del conjunt d'activitats culturals per fomentar el debat i la reflexió que la Fundació Romea duu a terme des de fa un parell d'anys. El costum d'escenificar l'obra de Zorrilla al voltant de Tots Sants té el seu origen a mitjans del segle XIX, pel fet que els morts tenen un rol destacat en la resolució final de l'obra.

La lectura es representarà un dilluns al vespre, un dia no habitual dins la programació del Teatre-Auditori. Tot i això, Tugues considera que els amants del teatre no fallaran a la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.