L'escriptor de Montellano Tomás Prieto presenta a la comunitat andalusa de la ciutat la seva primera obra


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

El llibre 'La mácula púrpura', de l'escriptor andalús Tomás Prieto, s'ha presentat a Sant Cugat aquest dissabte en reconeixement a la nombrosa comunitat andalusa que viu a la ciutat, sobretot provinent de Montellano, localitat natal de l'autor. Així ho ha fet constar el mateix Prieto en l'exposició de la seva obra al Centro Popular Andaluz (CPA), que ha comptat amb l'assistència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Després d'una tirada inicial de 300 exemplars exhaurida, Tomás Prieto ha reeditat el seu llibre amb una nova editorial. L'escriptor ha centrat la trama de la seva primera novel·la en una història d'intriga que té el món de l'hostaleria i l'Església com a protagonistes.

Prieto ha volgut presentar la seva obra a la comunitat andalusa resident a Sant Cugat, de la qual un nombrós grup és provinent de Montellano, municipi d'origen de l'autor. Així ho ha explicat l'escriptor a Cugat.cat.

Tomás Prieto Martín

La presentació del meu llibre a Sant Cugat es deu a la gran quantitat de persones procedents del mateix poble que jo. Els ho devia.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, també s'ha mostrat satisfet amb aquesta iniciativa.

Xavier Escura

Es tracta d'un compliment que fa l'autor a la comunitat andalusa de Sant Cugat. La novel·la històrico-fictícia de Prieto és molt interessant.





L'escriptor ha avançat a Cugat.cat que ja està treballant en una nova narració que segurament portarà com a títol 'Confesión' i tindrà igualment un argument ple de misteri, que involucrarà societats secretes de diversa índole.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.