Els balls de bastons converteixen Sant Cugat en la capital vallesana de la cultura popular


  • Comparteix:

La 2a Bastonada del Vallès ha superat la xifra d'assistència respecte a l'edició anterior. Aquest fet demostra, segons els organitzadors, la bona acceptació de la jornada, que tot just va començar l'any passat a Castellar del Vallès i pretén ser una trobada anual de colles bastoneres de la comarca. L'acte ha consistit en una cercavila que ha tingut com a punt de sortida la plaça de la Unió i ha recorregut el centre de la ciutat.

La 2a Bastonada del Vallès ha reunit un total de vuit agrupacions de bastoners, una més que l'any passat. L'èxit de participació de grups bastoners també s'ha vist correspost amb l'assistència de públic, ja que centenars de persones han presenciat l'espectacle al llarg de l'avinguda de Lluís Companys, el carrer de Valldoreix, el carrer de Santa Maria, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià. Castellar del Vallès, Cardedeu, la Garriga, Sabadell, Terrassa i Vallgorguina han estat els convidats d'enguany.

Una de les membres de la junta de bastoners de La Unió, Esther Madrona, ha valorat aquesta segona trobada comarcal que ha convertit Sant Cugat en la capital vallesana del ball de bastons.

Esther Madrona

Tant participants com públic ho hem passat molt bé. Entre balladors, músics i acompanyants hem estat unes 400 persones.



La bona rebuda de la celebració ha animat les diverses colles bastoneres a continuar organitzant aquestes trobades, tot i que encara no s'ha determinat quina població l'acollirà l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.