'Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes', principal estrena als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de 'Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes'

Cartell de 'Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes'

La pel·lícula d'animació en 3D 'Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes' és la principal estrena de la cartellera d'aquest divendres als cinemes de la ciutat. La francesa 'Los seductores de Pascal Chaumeil' és l'altre novetat que es podrà veure al cinema Cinesa, mentre que als cinemes Yelmo s'estrenen 'Stone', 'Déjame entrar' i la catalana 'Herois'.

Dels mateixos estudis que ja ens van portar 'Happy Feet' arriba aquest cap de setmana el film d'aventures dirigit per Zack Snyder i basat en les novel·les de Kathryn Lasky 'Ga'Hoole', la leyenda de los guardianes'. La pel·lícula explica la vida de Soren, un jove mussol preocupat pel mal que sotja la seva comunitat. Com no està disposat a rendir-se, acompanyat d'altres companys, començarà un viatge fins el Gran Arbre Ga'Hoole, a la recerca dels llegendaris mussols que viuen allà, tot i que no els hi serà gens fàcil aconseguir l'ajuda.

Els més romàntics tenen una cita amb el film francès 'Los seductores de Pascal Chaumeil' amb Roman Durin i Vanessa Paradis com a protagonistes.

I el drama, aquest cap de setmana, arriba de la mà d'Stone' amb Robert De Niro, Edward Norton i Milla Jovovich. A pocs dies de jubilar-se del seu lloc d'oficial de llibertat condicional, Jack Mabry, interpretat per De Niro, rep l'encàrrec de revisar el cas de Gerald Greeson, l'Stone, que dóna vida Norton, empresonat per encobrir l'assassinat dels seus avis amb un incendi. Ara que cap la possibilitat de rebre un indult anticipat, l'Stone necessita convèncer l'oficial de que està rehabilitat. Amb tot, el seus intents d'influir en la decisió final del veterà agent provoquen uns efectes intensos i inesperats per ambdós.

La terrorífica 'Déjame entrar' és l'altra aposta de Yelmo que, a més, aquest cap de setmana també estrena la catalana 'Herois' de Pau Freixas i Albert Espinosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.