El Mag Lari es guanya els espectadors amb la seva fórmula d'humor àcid i màgia


  • Comparteix:

El Mag Lari i el seu ajudant a un dels primers números de l'espectacle

El Mag Lari i el seu ajudant a un dels primers números de l'espectacle

Aplaudiments i riures. Aquest és el resultat del còctel màgic que ha fet servir el Mag Lari per guanyar-se el favor dels espectadors. 'Somriures i màgia' ha estat l'espectacle escollit per l'il·lusionista per pujar dalt l'escenari del Teatre-Auditori aquest cap de setmana. Un cop més la fórmula d'humor àcid, efectes especials i jocs il·lusoris reiventats han convençut un públic de totes les edats. Amb aquest espectacle però, Lari posarà un punt apart al seu característic estil i s'enfronta així a un altre projecte que servirà per donar un nou vol a un dels mags amb més projecció del nostre país. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Mag Lari no ha decebut els més d'un miler d'assistents que han pogut gaudir, en diferents funcions aquest dissabte, del característic estil de l'il·lusionista. Un caràcter marcat, efectes especials, ritme, màgia i humor àcid han estat els ingredients que han donat vida a 'Somriures i màgia', una picada d'ullet al famós film de Robert Wise.

Mag Lari

Aquí el que brilla més és el personatge i la implicació amb el públic.


Després de més de 16 anys utilitzant la màgia com a mitjà d'expressió, el mag s'enfronta ara a un nou espectacle que es podrà veure a finals de l'any vinent. Segons Joan Maria Lari, el muntatge suposarà un salt qualitatiu en la seva carrera professional i sorprendrà el públic.

Mag Lari

M'agradaria fer un salt qualitatiu i anar més enllà. Serà un espectacle de gran format.


L'il·lusionista ha fet sominar desperts a grans i petits amb les dues funcions aquest dissabte al Teatre-Auditori, una d'elles emmarcada en el 25è aniversari del 'Tot Sant Cugat'. L'actuació a Sant Cugat també ha servit per presentar nou número de màgia amb espases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.