El folk psicodèlic d'El Petit de Cal Eril encisa un centenar de persones amb la presentació de 'Vol i Dol'


  • Comparteix:

Preguntes sense resposta, revestides del particular folk psicodèlic d'El Petit de Cal Eril, han estat l'ingredient base del concert que la formació musical ha ofert davant un centenar de persones a la Casa de Cultura aquest divendres. 'Vol i Dol' és el nom del disc que ha servit el grup per encetar tot un seguit de concerts que esperen que els porti fora de Catalunya. Sant Cugat però ha estat l'escenari encarregat d'acollir l'inici de la seva gira. Una desena de temes han donat forma a un espectacle marcat pel caliu del públic i la proximitat dels músics.

Del cinema a la música: els components d'El Petit de Cal Eril han canviat les càmeres de l'ESCAC per les notes musicals. Després d'un any de la publicació del seu primer disc, ara el grup s'enfronta a la gira del seu darrer treball 'Vol i Dol', que ha comptat amb la col·laboració de Roger Mas. La Casa de Cultura ha estat l'escenari escollit per la formació per presentar 12 cançons que parlen de preguntes sense resposta.

Així ho ha explicat l'ànima d'El Petit de Cal Eril, Joan Pons.

Joan Pons

Cada cançó té una idea però el disc parteix de preguntes sense resposta com què passa després de la mort.




Després de participar a Barcelona i Madrid en el certamen Primavera CLUB 2010, la banda inicia ara una gira que travessarà les fronteres catalanes amb actuacions a França. Aquest és, segons Pons, un dels objectius de la formació de la Segarra.

Joan Pons

Esperem sortir fora de Catalunya i atreure el públic.





Un centenar de persones han gaudit d'un concert proper marcat per la música pop-folk psicodèlica amb una forta arrel tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.