Arriba a Sant Cugat el jazz-folk de Folkincats


  • Comparteix:

El quartet barceloní arriba dijous a Sant Cugat

El quartet barceloní arriba dijous a Sant Cugat

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acull aquest dijous el quartet barceloní Folkincats. La música popular és la base del repertori d'aquesta banda de jazz 'manouche', que incorpora elements d'altres estils que van des del clàssic fins a les improvisacions. El concert, que tindrà lloc a les nou del vespre, forma part del cicle 'Una hora de música' que organitza l'Ajuntament.

David Salleras, Oriol Saña, Albert Bello i Oriol González són els components de la banda de fusió barcelonina Folkincats, que actua aquest dimecres a Sant Cugat.

La jove formació arriba a la ciutat després d'haver participat en diversos festivals internacionals de música, com el primer cicle de música 'Nits Joves d'Òmnium Cultural a Barcelona' i el 8è Festival Internacional de Música de Tarragona, entre d'altres.

Una de les claus d'aquesta formació de jazz està en l'explotació de la sonoritat dels quatre instruments: contrabaix, guitarra, violí i saxo. El seu repertori, basat en la música tradicional i popular, es completa amb l'adaptació lliure de cançons i danses tradicionals. Aquests dos elements juntament amb el seu particular estil, jazz-folk fusió, conformen els tres eixos bàsics de la formació.

El concert proposa una mirada renovada de la música tradicional catalana i tindrà lloc a les nou del vespre. L'entrada té un preu de sis euros, excepte per als estudiants de música de Sant Cugat que, si són menors de 18 anys, tenen accés gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.