Arteta homenatja Victòria dels Àngels al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori reprèn aquest divendres l'activitat de l'últim tram de la temporada, després del parèntesi de Nadal, amb el concert d'Ainhoa Arteta en homenatge a Victòria dels Àngels. D'aquesta manera, el Teatre-Auditori se suma, per sisena vegada, al cicle de concerts en reconeixement a una de les grans llegendes líriques del segle XX. En aquesta ocasió, Arteta serà l'encarregada de rescatar el llegat de Victòria dels Àngels amb el concert 'A la Victòria amb amor', que ja ha venut totes les entrades.

Al concert, d'una hora i mitja de durada, la soprano estarà acompanyada pel pianista Marco Evangelisti. Ainhoa Arteta ha explicat a Cugat.cat com ha influït Victòria dels Àngels en la seva carrera.

Ainhoa Arteta

Si una gran part de la meva carrera té a veure amb el recital és per Victòria dels Àngels. El concert tindrà molt a veure amb obres que va interpretar ella.




La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, ha avançat a Cugat.cat algunes de les característiques d'aquesta actuació.

Helena Mora

Ainhoa Arteta recuperarà un programa molt semblant al de Victòria dels Àngels.



A part de cantar obres de Xavier Montsalvatge, Arteta també dedicarà el concert a la música d'Isaac Albéniz, Astor Piazzola i Enric Granados, entre d'altres. El concert començarà a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.