El concert de Nadal de la coral del Club Muntanyenc aplega prop de 300 persones al Monestir


  • Comparteix:

El tradicional concert de Nadal, organitzat per la coral del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), ha concentrat aquest dissabte prop de 300 persones a l'església del Monestir. La coral, que ha canviat les nadales per la música sacra, ha estat acompanyada per l'Orquestra de Cambra de Sabadell i pel cor Diaula en un concert benèfic destinat a Càritas. 'Glòria' de Vivaldi i 'Missa Brevis', del compositor francès Gounod, han estat les peces centrals d'un recital que enguany ha arribat un mes després de l'habitual.

La coral del Club Muntanyenc ha complert un any més amb el tradicional concert de Nadal. Una cita, però, que enguany ha arribat tard per motius de calendari.

Ho ha explicat el president de la coral del Club Muntanyenc, Joan Puigneró.

Joan Puigneró

Hem estat ocupats assajant el concert que vam oferir a la Sagrada Família. A més, al Nadal és concentren molts concerts.



És per això, que el concert ha substituït en el seu programa les nadales tradicionals per un repertori marcat per la música sacra, amb el 'Glòria' de Vivaldi com a peça central.

Segons Puigneró, el fet de celebrar el concert al Monestir ha propiciat que enguany l'actuació sigui per primera vegada benèfica. La recaptació aconseguida per la voluntat dels assistents anirà destinada a Càritas.

Joan Puigneró

El fet de fer el concert al Monestir hem pensat en col·laborar amb Càritas.




Els 300 assistents d'aquest dissabte han superat amb escreix la fita marcada fa 10 anys per l'organització d'arribar al centenar d'oients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.