La 4a Nit de Dansa Contemporània reivindica l'espai propi de la disciplina amb Pepe Hevia


  • Comparteix:

L'espectacle ha estat precedit per una 'master class'

L'espectacle ha estat precedit per una 'master class'

El ballarí i coreògraf Pepe Hevia ha tornat per tercera vegada al Casal de Joves TorreBlanca aquest dissabte amb l'objectiu d'apropar la dansa contemporània als joves de la ciutat, i ho ha fet per partida doble. D'una banda, amb una 'master class' i, d'altra amb la presentació de dos vídeodanses ideades i produïdes pel mateix Hevia. La nit també ha acollit l'estrena de la primera peça d'un dels ballarins de la companyia, Nico Ricchini. Les activitats s'han emmarcat dins la 4a Nit de Dansa Contemporània.

Pepe Hevia està considerat com un dels referents de la dansa contemporània dins el panorama català. Pel ballarí i coreògraf, la trobada al Casal de Joves TorreBlanca s'ha convertit en una cita imprescindible, necessària per fer extensible la dansa contemporània als més joves.

Pepe Hevia

Té un punt dinterès per a la gent jove, que pot estar a prop de professionals. És també una manera de publicitar la dansa.



De la seva banda, el jove coreògraf i ballarí, Nico Ricchini ha explicat en què consisteix la seva primera peça coreogràfica, que ha presentant aquest dissabte coincidint amb la 4a Nit de Dansa Contemporània.

Nico Ricchini

Tracta les relacions d'amor des d'un punt de vista poètic i líric.


La jornada també ha comptat amb participació santcugatenca de la mà del Cos de Dansa i del Grup de Juvenils de l'Esbart de Sant Cugat, que han presentat dues peces inèdites creades per la directora Laia Martínez. Per tancar la nit, les ballarines Anna Casanova i Marta Rodríguez han estrenat el duet 'Yo sé que existo porque tú me imaginas'. Un total de 15 ballarins han participat de la 'master class' que ha ofert Pepe Hevia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.