'Els contes d'Hoffmann' desperta la imaginació dels espectadors del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 130 intèrprets han donat vida a aquest muntatge

Més de 130 intèrprets han donat vida a aquest muntatge

El component fantàstic d''Els contes d'Hoffmann' ha estat el tret més destacat de la darrera producció del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell. Una assignatura pendent per a l'agrupació sabadellenca, que ha posat en marxa la imaginació dels assistents amb una proposta onírica. Una òpera diferent per les seves característiques literàries i per la seva música, que ha concentrat més de 130 intèrprets a l'escenari. Mira l'espectacle Cugat tv

Després de més de 20 anys sense veure la llum a Catalunya, el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell ha rescatat 'Els contes d'Hoffmann', una producció esperada per l'associació. Després de passar per diversos teatres de la comarca, ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori.

La presidenta del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha explicat per què han esperat 15 anys per portar-la a escena.

Mirna Lacambra

Era una assignatura pendent perquè era molt complicada ja que necessita molts protagonistes. Els decorats també requerien canvis.


Estrenada a l'Opéra-Comique de París el 1881, 'Els contes d'Hoffmann' és una òpera amb música de Jaques Offenbach i text de Jules Barbier. L'única òpera que es va estrenar després de la mort del seu autor. El muntatge de tres actes i un epíleg ha conduït el públic a través de tres històries centrades en la impossibilitat de l'amor, totes elles contades pel mateix protagonista i sota un prisma de fantasia.

Les característiques musicals també han estat aplaudides, amb una destacada 'Barcarolle' al tercer acte.

Mirna Lacambra n'explica els principals trets melòdics del muntatge.

Mirna Lacambra

És una música molt distesa per la seva repetició. A més està molt ben composada.



Més de 600 persones han assistit a aquesta òpera que de moment ha baixat el teló a la nostra ciutat. El Cor Amics de l'Òpera de Sabadell tornarà a pujar dalt l'escenari de l'equipament municipal l'últim divendres de maig amb 'El barber de Sevilla'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.