Esencia de Vida presenta 'La Pasión' aquest divendres al Monestir


  • Comparteix:

Esencia de Vida en directe

Esencia de Vida en directe

El Monestir acull aquest divendres l'actuació d'Esencia de Vida, un grup amb components santcugatencs que intepreta gospel i el fusiona amb altres estils. La formació en format acústic els temes del seu darrer disc, 'La Pasión'. Escolta l'entrevista a Dámaris Galán, directora musical del grup, i José Gámez, baixista.

ESCOLTA-HO

El grup santcugatenc de música espiritual moderna Esencia de Vida interpretarà en versió acústica les cançons del seu darrer disc, titulat 'La Pasión'. La formació va presentar aquest espectacle durant els anys 2008 i 2009 en una gira per Catalunya anomenada 'Pasión por el románico'.

El grup està preparant un nou disc, format majoritàriament per composicions pròpies, tot i que potser inclourà alguna versió. Dámaris Galán, directora musical del grup, ha explicat que el disc fusionarà diversos estils en el nou treball, que està previst que vegi la llum aquest any.

El concert tindrà lloc al Monestir de Sant Cugat a les nou del vespre i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.