The Risas demostra la seva evolució sobre els escenaris en el primer concert del 'Mou-te'


  • Comparteix:

L'original posada en escena del funk català de The Risas ha aconseguit aplegar gairebé 200 persones al Casal de Mira-sol. El grup santcugatenc ha fet una demostració de la seva evolució amb el concert d'aquest divendres, que ha donat el tret de sortida a la 5a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Si els seguidors del 'Mou-te' van conèixer aquest grup com a teloners de Cyan, en aquesta ocasió, i ja com a protagonistes, la formació ha estat acompanyada per Dolly Society.

The Risas és un grup de funk en català que fa més de tres anys que actua a Sant Cugat i Barcelona. En aquesta 5a edició del concurs han comptat amb els també santcugatencs Dolly Society com a teloners. D'aquesta manera, el funk de The Risas ha deixat un forat al metal-rock barrejat amb elements atípics com la flauta travessera i tocs de hardcore i rap de Dolly Society.

Vestits amb jaquetes de colors, barrets i ulleres, The Risas ha demostrat la seva experiència sobre els escenaris. Una experiència que ha aconseguit aplegar unes 170 persones al Casal de Mira-sol. Per això, el grup no ha oblidat alguns dels seus temes clàssics com 'Tot són tonteries', 'El pes d'un obès a la Lluna' i 'We don't speak English very well', així com versions d'èxits dels 60 com 'Ain't no mountain high enough' i 'Englishman in New York', que han emocionat un públic que ja s'havia entregat amb els teloners.

Els pròxims concerts del 'Mou-te' tindran lloc al Casal de Mira-sol els divendres 29 d'abril i 13 i 27 de maig, amb les actuacions de Jimmy Jenks Septet, Citxileo i Raúl Pulido, respectivament. El cicle es tancarà el divendres 10 de juny amb el concert del trio Blue Velvet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.