'Mamma Mia!' supera els 10.000 espectadors a Sant Cugat


Temes relacionats

El Teatre-Auditori reviu el fenomen d'Abba amb el musical 'Mamma Mia!' ( 1/abr/11)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha omplert el 80% de les butaques ofertes pel musical 'Mamma Mia!' a la ciutat, el que suposa superar els 10.000 espectadors. El muntatge s'ha acomiadat aquest diumenge de Sant Cugat refermant el seu èxit arreu l'Estat espanyol. Les 16 representacions que han tingut lloc al municipi suposen el trampolí als escenaris catalans de Viladecans, Manresa i Lleida, ciutats que rebran properament l'espectacle.

Quatre anys després d'haver estat a Barcelona, el musical ha inaugurat la seva gira a Catalunya al Teatre-Auditori amb una bona resposta de públic.

L'actriu que interpreta el personatge de Tanya, Marta Valverde, ha descrit així la seva estada a la ciutat.

Marta Valverde

Ho he passat molt bé i crec que el públic també. M'hagués agradat quedar-me més a Sant Cugat.




'Mamma Mia!' també ha servit per provar l'experiència de les anomenades 'mini-estades' de diversos muntatges a l'equipament. Fins ara, el Teatre-Auditori només havia comptat amb un màxim de tres funcions en alguns espectacles de la seva programació.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que l'ampliació del nombre de representacions en el cas de 'Mamma Mia!' ha estat molt positiva. La proposta ha aconseguit assolir l'objectiu d'ampliar la varietat de públic, tant pel que fa l'edat com pel municipi de procedència.

Pep Tugues

Crec que el risc de fer 16 representacions era alt, però hem tingut una bona resposta, hem complert tot el ventall de públic.



Conegudes cançons del grup suec Abba, com 'Dancing Queen' i 'Souper Trouper', han passat per l'escenari del Teatre-Auditori fent sacsejar els més de 10.000 espectadors que han passat per l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.