Dolors Vilarasau reclama tornar a representar l'obra 'Sota la capa del cel' durant la presentació del seu DVD


  • Comparteix:

Cartell anunciador de l'obra.

Cartell anunciador de l'obra.

L'obra de teatre 'Sota la capa del cel', que recrea la concessió de la butlla papal al Monestir, ja es pot trobar ara en format DVD. Durant la presentació del video, la directora de la companyia TetraTeatre, Dolors Vilarasau, ha lamentat que l'obra només s'hagi pogut representar un cop i ha reivindicat espais perquè les companyies de teatre de la ciutat puguin donar sortida a les seves obres.

El realitzador santcugatenc Daniel Codorniu ha editat un DVD de l'obra "Sota la capa del cel", representada al Claustre del Monestir el passat mes de juny amb motiu de la celebració de l'any del Mil·lenari. Durant la presentació del video, Daniel Codorniu ha manifestat la seva satisfacció per haver participat en el projecte i ha dit que la cinta ha de servir perquè tots aquells que no van poder assistir a la representació del Claustre, tinguin l'oportunitat de veure l'obra.

Daniel Codorniu

He optat per fer difusió d'aquesta obra perquè així tota la gent que no va poder anar a la representació pugui veure l'obra


El video, d'una hora i mitja de durada, ha estat presentat pel propi realitzador, la directora de la companya Tetra Teatre, Dolors Vilarasau, i els actor principals. Vilarasau ha aprofitat l'acte per reivindicar espais perquè les companyies de teatre de Sant Cugat puguin donar sortida a les seves obres i ha lamentat que el Centre Cultural no obri les portes a les companyies locals.

Dolors Vilarasau

El Centre Cultural té una programació fantàstica i acull moltes companyies de Barcelona però les companyes de Sant Cugat no el podem usar


L'acte també ha servit per projectar el making off de l'obra, un recull dels moments més representatius dels dies previs a l'estrena. Codorniu ha explicat que amb aquest documental pretén que els espectadors coneguin el treball intens que hi ha darrere un muntatge teatral.

Daniel Codorniu

El documental mostra el treball intens de tot un equip que hi ha darrere una obra com aquesta


El DVD es pot adquirir per comanda a un preu de deu euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.