Maria Rodés presenta 'Una forma de hablar' a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

'Una forma de hablar' és el primer disc en solitari de Maria Rodés

'Una forma de hablar' és el primer disc en solitari de Maria Rodés

'Una forma de hablar' és el darrer disc de la cantautora Maria Rodés, que actua aquest divendres a la Casa de Cultura. L'actuació tindrà lloc a dos quarts d'onze de la nit en la qual cantautora oferirà un tast d'aquest nou treball delicat i intimista. El concert té una entrada de vuit euros.

La Casa de Cultura acull aquest divendres el so intimista de Maria Rodés, que arriba a Sant Cugat per presentar el seu darrer treball, 'Una forma de hablar'. Acompanyada per Guillem Caballero al teclat, Jordi Tost a la guitarra, i Dani Ferran a la bateria, Rodés oferirà un concert carregat de folk i pop.

'Una forma de hablar' és el primer treball en solitari de la cantautora, després que el 2009 debutés amb Andy Poole sota el nom d'Oniric. Amb aquest nou disc Maria Rodés es manté fidel al seu estil, el folk més proper, amb unes composicions carregades d'imaginació. Es tracta d'un disc que, tot i mantenir la línia d'experimentació iniciada amb Oniric, mostra una Maria Rodés més madura i més conscient del seu so, com explica Maria Rodés en declaracions a Cugat.cat.



Maria Rodés

En el fons he seguit la mateixa línia, però potser el disc d'Oniric tenia un punt més eclèctic. 'Una forma de hablar' és un disc una mica madur.






Al concert a la Casa de Cultura, la cantautora aprofitarà per, a més de presentar temes del nou treball, recuperar temes d'Oniric i per oferir noves composicions que encara no estan enregistrades. L'actuació començarà a dos quarts d'onze de la nit i té una entrada de vuit euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.