'Historias de la edad de oro', avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema d'Autor porta aquesta setmana un film que explica algunes de les llegendes urbanes més inversemblants del règim de Ceaucescu a Romania. Es tracta d''Historias de la edad de oro', una pel·lícula formada per sis capítols, cadascun d'ells dirigit per un director diferent. La pel·lícula es pot veure als cinemes Cinesa, en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

'Historias de la edad de oro' declara les seves intencions iròniques des del mateix títol. 'Edat d'or' és com la maquinària propagandística del règim de Ceaucescu a Romania va anomenar els últims anys de dictadura, quan en realitat van ser els pitjors moments de la seva història.

Els sis episodis que formen la pel·lícula retraten aquesta època des de diferents gèneres que van des de la comèdia al drama intens. Adaptant les llegendes urbanes més famoses d'aquells anys, la pel·lícula dibuixa un mapa de Romania en anys difícils on els seus habitants lluiten per sobreviure malgrat la imposició de normes absurdes i, fins i tot, surrealistes.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Crítica d''Historias de la edad de oro'


La pel·lícula es pot veure als cinemes Cinesa, en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.