Cabo San Roque guanya la Beca Innovació en Cultura Popular


  • Comparteix:

El grup Cabo San Roque

El grup Cabo San Roque

El conjunt Cabo San Roque, del qual forma part el santcugatenc Josep Seguí, s'ha proclamat guanyador de la primera edició de la Beca Innovació en Cultura Popular. El muntatge guanyador, anomenat 'Bestiari', es presentarà al novembre a la Fira Mediterrània de Manresa.

La Beca Innovació en Cultura Popular és una iniciativa de la Fundació Jaume Casademont de Girona i la Fundació Embat Cultural de Vic, amb la col·laboració de la Fira Mediterrània de Manresa, la fira oficial. La dotació és de 5.000 euros i l'objectiu és crear un espectacle capaç de compaginar la tradició amb la modernitat.

El muntatge de Cabo San Roque, anomenat 'Bestiari', és la posada en escena d'uns animals inventats utilitzant les eines habituals del grup, la recuperació d'objectes quotidians amb la finalitat de crear enginys mecànics, sovint controlats informàticament per fer música.

Abans de l'estrena, al novembre a la Fira Mediterrània de Manresa, 'Bestiari' es representarà a Girona dins del marc de les Fires de Sant Narcís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.