'La flauta romàntica' arriba aquest divendres al cicle de música al claustre


  • Comparteix:

Patrícia de No acaba de impartir un curs de flaurta travessera a la ciutat

Patrícia de No acaba de impartir un curs de flaurta travessera a la ciutat

'La flauta romàntica' és l'espectacle protagonista del concert que el cicle 'Nits de música al claustre' acull aquest divendres a les deu de la nit. La flautista santcugatenca Patrícia de No i la pianista Alba Ventura presenten amb aquest concert el seu darrer disc, que té el mateix títol que l'espectacle.

Patrícia de No va començar la seva formació musical a Sant Cugat, la seva ciutat natal, però de No ha estudiat i actuat a tot Europa, de la mateixa manera que la seva companya de projecte, la pianista barcelonina Alba Ventura. Juntes presenten el disc 'La flauta romàntica', un homenatge a les innombrables petjades dels virtuosos de la història de la música clàssica.

El concert d'aquest divendres estarà protagonitzat per les obres de grans compositors, com Mozart, Shubert, Schumann, Rossini i Chopin. Sonates i variacions per piano i flauta travessera són els gèneres més abundants d'aquesta nit musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.