Pep Tugues: 'Si una persona viu a Sant Cugat no hauria de dubtar a venir al Teatre-Auditori'


  • Comparteix:

Pep Tugues, en una visita a Cugat.cat

Pep Tugues, en una visita a Cugat.cat

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, aposta per la nova temporada de l'equipament municipal 'amb 30 espectacles que no donen excusa per no venir'. Raphael, Pastora, Amaral i Manel són alguns dels noms que sonaran durant la nova temporada. En una entrevista a Cugat.cat, Tugues també ha destacat l'actuació del Ballet Nacional de Cuba i les nou obres de teatre que ha qualificat com 'els millors espectacles que s'han vist a Barcelona'.

Tugues ha remarcat la gran varietat de propostes que la propera temporada el Teatre-Auditori portarà als escenaris. Espectacles de teatre, música i dansa, on el més important és 'l'alta qualitat' de les propostes. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Pep Tugues

És una joia poder tenir aquí el Ballet Nacional de Cuba.


La nova temporada del Teatre-Auditori començarà l'últim divendres de setembre amb l'obra 'Delicades' que s'ha vist aquest estiu al Festival Grec de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.