'Cantajuegos' oferirà una segona funció al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'espectacle

Imatge d'arxiu de l'espectacle

El Teatre-Auditori acollirà una segona funció de l'espectacle infantil 'Cantajuegos', programat per al primer diumenge d'octubre, a causa de l'elevat nombre d'entrades venudes des de juliol. D'aquesta manera, la representació es podrà veure, com estava previst, a les dotze del migdia i, ara també, a les sis de la tarda.

Durant les primeres setmanes, les localitat venudes per a l'espectacle infantil van superar les 700, per la qual cosa el Teatre-Auditori ha decidit programar una segona sessió el mateix dia a les sis de la tarda. Les entrades es van posar a la venda el juliol exclusivament a través d'Internet, una iniciativa pionera a l'equipament cultural, tal com destaca el seu director, Pep Tugues.

Pep Tugues

Aquesta experiència ha donat bons fruits. Hem venut unes 700 localitats de la funció i per això hem volgut ampliar-ho a una segona.


A partir del primer dimarts de setembre, les entrades es podran adquirir també a les taquilles del teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.