La Canals encara el 37è aniversari amb una mostra de Grau-Garriga


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art obrirà la nova temporada celebrant el 38è aniversari

La Canals Galeria d'Art obrirà la nova temporada celebrant el 38è aniversari

La Canals Galeria d'Art està d'aniversari i compleix 37 anys a la nostra ciutat dijous que ve. Per celebrar aquesta efemèride la galeria estrenarà la temporada amb l'exposició de l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga, que també tindrà una mostra a la Casa Aymat. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat la transformació que estan duent a terme aquests espais actuals en aquests moments de crisi econòmica.

La Canals Galeria d'Art encetarà el nou curs d'aniversari, celebrant el 37è aniversari a Sant Cugat aquest dijous. El galerista Josep Canals ha afirmat que tenen molta energia de cara a aquesta nova temporada de la Canals, que començarà amb l'exposició de l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals

Hem volgut començar la temporada amb tota la força transformadora que té l'art d'avui i per això iniciem la temporada amb tota l'energia que cal.



Josep Canals també ha destacat que les galeries estan patint una transformació a causa dels canvis en la societat actual. Canals ha destacat el paper que les galeries estan fent per eliminar aquesta impressió elitista d'aquests espais culturals, a més de recordar que el futur de les galeries també depèn de la societat.

Josep Canals

Creiem que som un país creatiu i que cal fer tot el possible, amb implicació de la societat, que aquests espais de cultura es mantinguin en peu.




El galerista ha manifestat que està molt satisfet de la tasca duta a terme aquests últims mesos amb Grau-Garriga i que la galeria ha contribuït amb la difusió d'aquest artista conegut internacionalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.