El primer disc d'Esquerda veurà la llum al setembre


  • Comparteix:

Esquerda traurà el seu primer disc d'aquí un mes

Esquerda traurà el seu primer disc d'aquí un mes

El conjunt santcugatenc Esquerda publicarà a finals de setembre el seu primer llarga durada, que ha enregistrat aquest juliol amb la producció del compositor santcugatenc Pau Quintana. El treball, que consta de 10 temes de composició pròpia, ha estat enregistrat a l'estudi 48 volts de Terrassa i serà distribuït tant en format físic com per Internet. Reviu a Cugat.cat un fragment del concert que van oferir en el marc del 'Mou-te'

Aquest LP està format per 10 cançons, quatre de les quals ja estaven incloses en la primera maqueta del grup. Carles Mayol, guitarrista d'Esquerda, ha explicat en declaracions a Cugat.cat per quins temes està format el disc.

Carles Mayol

El disc, que encara no té nom, té 10 temes, quatre de la maqueta anterior i els sis que hem fet en aquest any de trajectòria i que ens han semblat més potents.











La banda, amb la publicació d'aquest llarga durada, espera aconseguir molts concerts per guanyar experiència dalt de l'escenari. El treball el distribuiran els mateixos membres del grup en format físic, però també tenen previst penjar una petita mostra del disc a Internet, que es podrà descarregar gratuïtament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.