'Les maresmes maleïdes', nou EP de MiNE!


  • Comparteix:

El baixista santcugatenc Oriol Romaní és un dels components de MiNE!

El baixista santcugatenc Oriol Romaní és un dels components de MiNE!

La formació MiNE!, on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, presenta 'Les maresmes maleïdes', un EP de quatre cançons que explica la vida del personatge Sampietro. En aquest treball, cadascuna de les cançons està feta per un dels quatre components de la formació, que exerceixen tant de compositors com de cantants solistes.

Aquest nou projecte arriba després d'un any en què la banda ha estat immersa en la gira de presentació del seu primer llarga durada oficial, 'Un brindis pel nen androide'.

Oriol Romaní, baixista de la formació, explica com va néixer la idea de fer aquest projecte. Són declaracions a Cugat.cat

Oriol Romaní

El projecte de 'Les maresmes maleïdes' sorgeix perquè nosaltres teníem la necessitat de fer temes nous.



Aquest nou treball permet als quatre components presentar la seva faceta de compositors. Cada tema de l'EP està fet per un dels components de la formació. El resultat són quatre punts de vista sobre una vida i un personatge, on Ricardo Malo, Oriol Romaní, Bernat Sánchez i Albert Rams mantenen l'essència de MiNE!, però anant més enllà, cercant una total llibertat creativa.

Paral·lelament, però, la banda segueix immersa en el treball de les cançons del seu proper treball que té previst veure la llum el 2012. Així ho explica Oriol Romaní, en declaracions a Cugat.cat

Oriol Romaní

Cadascú de nosaltres potser té nou o 10 temes guardats. Ara toca posar-los en comú.





'Maresmes maleïdes' es pot escoltar gratuïtament des de la plataforma BandCamp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.