Bremen i Llúmia, a la fase final del Sona 9


  • Comparteix:

Llumia és un dels grups santcugatencs a la fase final del concurs

Llumia és un dels grups santcugatencs a la fase final del concurs

Els grups Bremen i Llumia passen a la fase final del concurs de música Sona 9 2011. Els santcugatencs, juntament amb els altres quatre grups seleccionats, hauran de fer dues noves proves durant l'octubre, amb l'assessorament del músic i productor Miqui Puig. Dels quatre grups que resultaran finalistes, tres seran triats pel jurat i un pel vot popular dels usuaris del web Sona9.cat.

Abans, els sis grups escollits per a la semifinal hauran de fer una actuació en format acústic als estudis d'iCat fm, que s'emetrà al programa setmanal 'Sona 9' en directe els diumenges a les nou del vespre o per internet a Icatfm.cat. L'altra prova, consistirà a enregistrar una cançó original als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui.

Tant el concert com les cançons enregistrades a l'estudi es podran trobar al web, perquè tant el públic com el jurat puguin donar suport al seu grup preferit. Les votacions es podran efectuar l'última setmana d'octubre.

El grup Llumia ha substituït els Catarres en aquest edició del concurs musical, a causa d'una afonia crònica del cantant que ha obligat a cancel·lar els concerts de la formació. Els santcugatencs van entrar al Sona 9 en la fase anterior i el jurat els va escollir per continuar amb l'aventura musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.