El baríton Pablo Gálvez barreja l'òpera amb la música tradicional espanyola


  • Comparteix:

Pablo Gálvez és baríton / Foto: Joventutsmusicals.cat

Pablo Gálvez és baríton / Foto: Joventutsmusicals.cat

El baríton Pablo Gálvez, acompanyat del pianista Héctor Eliel Márquez, actuarà aquest dissabte a les sis de la tarda a l'aula magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Es tracta del tercer concert del Cicle de Música de Cambra, organitzat per Joventuts Musicals (JJMM), i comptarà amb un repertori variat que anirà de les àries de Verdi a la cançó espanyola.

Gálvez ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que l'actuació es caracteritzarà per tenir un repertori amb estils molt variats, que inclouran música de caire tradicional com la sarsuela o la cançó espanyola. Tot i així, el baríton ha volgut destacar el predomini que tindran els compositors clàssics en el concert.

Pablo Gálvez

Cantaré Verdi, Bellini i Mozart, i el piano també tindrà el seu moment de protagonisme.


Pablo Gálvez va néixer fa 24 anys a Guadix, Granada. Ha participat en diversos discos i corals i ha cantat arreu de la Península Ibèrica, a més de fer gires per Alemanya i actuar al consolat espanyol de Los Angeles, als Estats Units. El 2009 va obtenir el primer premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.