Nova imatge del canal Música de Cugat tv


  • Comparteix:

Fragment d'una de les caretes noves del canal Música de Cugat tv

Fragment d'una de les caretes noves del canal Música de Cugat tv

El canal Música de Cugat tv es renova. El clip 'Barcelona playboy' de Don Johnsons dóna el tret de sortida a nous formats i dissenys en els programes musicals de Cugat.cat. El 'Districte STC', el 'Clips', el 'Desendolla't' i el 'Mou-te', en les seves diferents edicions, seguiran portant tot allò relacionat amb la música i Sant Cugat en imatges però, a partir d'ara, amb nova imatge.

El programa 'Districte STC', que segueix presentant la trajectòria i la música dels grups santcugatencs, canvia la seva careta i el seu format, enregistrant les entrevistes a les bandes al plató de Cugat tv.

El 'Desendolla't' també seguirà mostrant actuacions en directe i en un format més acústic de grups santcugatencs o artistes que actuïn a Sant Cugat, amb la novetat que la gravació d'aquestes interpretacions té lloc a l'estudi de ràdio, i estan realitzades durant el pas de les bandes pel programa 'Ritme santcugatenc', cada divendres a la una del migdia. D'altra banda, en el programa 'Clips' es podran visualitzar els videoclips dels grups i artistes santcugatencs.

Una vegada al mes es farà un reportatge en profunditat de contingut musical que es podrà veure al programa 'A fons' del canal Actualitat de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.