Francesc Orella repassa la seva trajectòria artística en el nou 'Protagonistes'


  • Comparteix:

Orella estarà al Teatre-Auditori el mes de març

Orella estarà al Teatre-Auditori el mes de març

L'actor valldoreixenc Francesc Orella és el personatge de la nova entrega del programa 'Protagonistes', que es pot veure a Cugat tv a partir d'aquest dilluns. Orella estarà damunt dels escenaris del Teatre-Auditori el segon divendres de març amb l'obra 'Hedda Gabler' d'Henrik Ibsen, dirigida per David Selvas, en el marc del Dia Internacional de la Dona. L'actor també està treballant en la pel·lícula per a TV3 'Radiacions', dirigida per la també santcugatenca Judith Colell, que es preveu que s'estreni el febrer. Mira el programa Protagonistes a Cugat tv

L'actor Francesc Orella ha estat el darrer entrevistat del Programa 'Protagonistes'. Orella, que actuarà al març al Teatre-Auditori, ha destacat que l'ofici d'actor és molt difícil i variable i ha parlat en aquesta entrevista sobre diversos aspectes d'aquesta professió.

L'actor també ha repassat la seva trajectòria artística, que ja dura més de 30 anys, i ha fet un balanç positiu de la seva carrera.

Francesc Orella

Ja són 33 [anys] els que porto en aquesta feina. La sort és que ho he pogut anar fent. He tingut molta sort perquè per a alguns aquesta professió no és fàcil.




A més, Orella ha explicat que un dels problemes de la professió d'actor és que el físic determina un tipus de papers.

Francesc Orella

És fàcil que t'encasellin en aquesta professió. El físic marca molt. Hi ha actors guapets que sempre han fet de galants que també estan cansats de fer sempre això.





Francesc Orella ha estat guardonat per les seves interpretacions en diverses ocasions i ha destacat que els premis són estímuls i 'caramelets' que donen confiança i ajuden a continuar.

Actualment, l'actor està treballant en la pel·lícula per a televisió 'Radiacions' amb la santcugatenca Judith Colell, i properament pujarà als escenaris amb l'obra 'Hedda Gabler', que s'estrenarà aquest gener a Barcelona i que arribarà a Sant Cugat al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.