Manel s'entrega al Teatre-Auditori i anuncia a Cugat.cat un tercer disc


  • Comparteix:

El grup en un moment del concert al Teatre-Auditori

El grup en un moment del concert al Teatre-Auditori

El grup Manel ha actuat aquest dijous per primera vegada al Teatre-Auditori davant d'un públic fidel i impacient per veure'ls a la nostra ciutat. El quartet barceloní ha ofert un concert on ha barrejat temes del primer i del segon disc amb nadales pròpies que han superat les expectatives del públic. El grup ha portat dues sorpreses a Sant Cugat. L'actuació d'un conjunt instrumental de vents que han acompanyat la banda en alguns dels temes del repertori. A més, Manel ha anunciat a Cugat.cat un tercer àlbum. Mira un resum del concert de Manel i l'entrevista en exclusiva a Cugat.cat

El de Sant Cugat ha estat l'últim concert dels Manel abans de fer una aturada per les vacances de Nadal. Per aquest motiu el quartet barceloní s'ha preparat per l'ocasió dues sorpreses. Una tela de llums que ha donat un to càlid al concert i l'actuació en directe del conjunt instrumental de vents que acompanya el grup al disc. Cançons del darrer treball com 'Boomerang' i 'Benvolgut' s'han barrejat amb temes més antics com 'Al mar' i 'Ai, Dolors' que han arribat a fer aixecar de la butaca tots els espectadors. Fins i tot s'han pogut escoltar en directe les dues nadales que té el grup, 'El 25 de gener' i 'Un camell d'orient'.

El públic, gran part d'ell familiar, s'ha entregat al grup des del primer minut del concert. Així d'emocionats i satisfets sortien alguns dels espectadors.

Públic

Ens ha encantat el concert. / Ha estat preciós. / Genial. / Sóc fan perquè la meva dona i les meves filles tot el dia posen el mateix disc de Manel per casa.



Fa pocs dies que el grup ha anunciat que al febrer posaran punt final a la gira de presentació del disc '10 milles per veure una bona armadura'. Tot i així, un dels membres del grup, Roger Padilla, ha avançat a Cugat.cat que hi haurà un tercer disc.

Roger Padilla

La idea és fer un tercer disc. Encara no tenim cap idea. Però ens ve de gust fer-ne un tercer.





La primera vegada que el grup va actuar a Sant Cugat va ser ara fa dos anys durant la celebració dels 20 anys de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.