L'Escola de Música celebra els seus 25 anys amb la satisfacció de ser Conservatori de grau mig


  • Comparteix:

A partir del 2004 ja es podrà impartir ensenyament de grau mig.

A partir del 2004 ja es podrà impartir ensenyament de grau mig.

L'Escola Municipal de Música celebra 25 anys amb un concert de la seva orquestra de corda que tindrà lloc el dia 26 al Teatre-auditori. L'acte, obert a tothom, marca un quart de segle dedicat a l'ensenyament musical que ha convertit el centre en un punt de referència a la comarca. La commemoració coincideix amb el procés de conversió de l'escola en conservatori de grau mig.

Ja han passat 25 anys des que l'Escola Municipal de Música obrís les seves portes al 1978 a l'antic edifici de Correus. En aquella època 65 alumnes i dos professors començaven a forjar una història que ha convertit al'escola santcugatenca en un dels models a seguir en el panorama de l'educació musical.

Des dels seus inicis, l'escola ha estat marcada per la seva conversió, l'any 1988, en conservatori elemental; i pel trasllat al Centre Cultural, ara fa onze anys. Una llarga trajectòria que es commemorarà el dia 26 amb un concert al Teatre-auditori. El director, Joan Gutiérrez, ha fet balanç dels 25 anys de vida de l'escola:

Joan Gutiérrez

És tracta d'un escola que vol innovar els seus coneixements


L'Orquestra de Corda de l'escola, amb el violí solista de Gerard Claret, seran els encarregats de posar música a la celebració del 25è aniversari. El concert, que serà gratuït i obert a tota la ciutadania, es completarà amb altres activitats commemoratives com la que ha explicat Joan Gutiérrez:

Joan Gutiérrez

És una iniciativa que vol aplegar al màxim nombre possible d'alumnes


La celebració de l'aniversari de l'Escola de Música Victòria dels Àngels arriba en un moment en què el centre està treballant en la transformació de l'escola en un conservatori de grau mitjà, prevista pel curs vinent. Actualment, el centre, que té prop de 500 alumnes, imparteix ensenyaments musicals no oficials en els nivells d'iniciació, elemental i mitjà.

L'entrada pel concert del dia 26 ja es poden recollir a la consergeria de l'Escola Municipal de Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.