La poesia i l'art s'uneixen dins el certàmen 'Poesia a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Poesia i pintura a les sales d'art.

Poesia i pintura a les sales d'art.

La poesia i la pintura s'uneixen aquest dissabte en un recorregut poètic per totes les sales d'art de la ciutat. És una iniciativa que organitza l'associació Espais d'Art de Sant Cugat i que té el doble objectiu d'acostar els ciutadans a l'art i fer que la poesia arribi a tots els racons de la ciutat.

A primera hora de la tarda començarà dissabte el recorregut per totes les galeries d'art amb la companyia de set joves poetes catalans i editors de revista. La primera aturada serà a la Canals Galeria d'Art on un d'aquests autors recitarà davant el públic. És el sisè any consecutiu que Sant Cugat celebra "El festival de Poesia Catalana" i el segon que l'associació Espais d'Art hi participa.

Després de l'èxit de l'any passat, l'agrupació torna a posar en marxa el programa "Poesia i Pintura". Ens ho explica el portaveu de l'associació d'Espais d'Art, Josep Canals.

Josep Canals

L'obra d'art té la poesia en el color, la forma i l'esperit i què millor que explicar aquest aspecte amb poetes fent un recorregut per les galeries d'art de la ciutat.


Durant el circuit es visitaran sis galeries d'art. A cadascuna d'elles, els visitants hi podran trobar, a banda de les obres d'art exposades, fulls amb els poemes que els autors recitaran. El recorregut, que tindrà una durada de 3 hores, acabarà a l'espai La Galeria.

Els organitzadors pretenen aconseguir que els ciutadans s'habituïn a entrar a una galeria d'art sense cap recança. Escoltem en Josep Canals.

Josep Canals

S'han de fer campanyes perquè la gent entri als espais d'art. Hem d'aconseguir que hi hagi una major afluència de públic i Sant Cugat té els ingredients suficients perquè es faci realitat.


Aquest recorregut de poesia pels espais d'art de la ciutat és un pas més per fer de Sant Cugat la capital de la poesia catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.