Els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix ofereixen una tarda de peces clàssiques


  • Comparteix:

L'Escola de Música de Valldoreix organtitza un concert aquest dijous

L'Escola de Música de Valldoreix organtitza un concert aquest dijous

L'Escola de Música de Valldoreix organitza aquest dijous a les set de la tarda a la Casa de Cultura la Tarda Musical, un concert obert a tots els públics en què els protagonistes són els alumnes més avançats de l'escola. L'espectacle és gratuït i comptarà amb un repertori format per peces de compositors clàssics com Mozart, Albéniz i Händel.

Un piano solista donarà el toc d'inici a la vetllada amb la 'Fantasia en re menor' de Wolfgang Amadeus Mozart, seguit de 'Mallorca' d'Isaac Albéniz. A més, les influències de la música popular en les composicions clàssiques es faran evidents amb les peces d'Edvard Grieg i Modest Mussorgsky, interpretades per un quartet de corda. Finalment, els vents cobraran protagonisme amb un quartet de flautes que tocarà l''Al·leluia' de Georg Friedrich Händel i un quartet de saxofons que tancarà el concert amb 'Un americà a París' de George Gershwin.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.