Jordi Paulí i Santi Escura omplen de música el barri del Monestir


Temes relacionats

La Canals presenta 'a Gabriel Ferrater' en l'aniversari de la mort del poeta (26/abr/12)

Els comerciants traslladen el barri del Monestir als 60 per dinamitzar les vendes (21/abr/12)

La Canals Galeria d'Art apropa Sant Jordi al carrer amb un concert (21/abr/12)


  • Comparteix:

Joan Paulí en el concert

Joan Paulí en el concert

Jordi Paulí i Santi Escura han ofert aquest dissabte un concert a l'aire lliure, al carrer de la Creu, davant d'una trentena de persones en motiu de la Fira de Primavera que ha tingut lloc aquest cap de setmana al barri del Monestir. L'actuació, organitzada per la Canals Galeria d'Art, també ha servit per celebrar l'arribada de Sant Jordi. La tenora de Paulí i el piano d'Escura han ofert un repertori molt diferent, amb ressons jazzístics.

La Canals Galeria d'Art continua amb el seu cicle de concerts, però en aquesta ocasió ha aprofitat el bon temps per traslladar l'actuació al carrer. D'aquesta manera, tothom ha gaudit de la música de Jordi Paulí i Santi Escura. Paulí, ha explicat que es tracta a més d'un concert especial, per la gran innovació que ofereixen en el repertori per a tenora.

Jordi Paulí

És un repertori de música catalana i swing, és una proposta nova, perquè toquem estàndars de jazz i improvisació que és una cosa nova amb aquest instrument.



El concert s'emmarca en les activitats de la Fira de Primavera del barri del Monestir i en les activitats que la Galeria d'Art organitza en motiu de la diada de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.