L'èxit d''Agost', amb Emma Vilarasau, esgota totes les entrades i prorroga fins al juliol


Temes relacionats

'Agost', amb Emma Vilarasau, torna avui al TNC (25/abr/12)


  • Comparteix:

'Agost' al TNC / Font: TNC

'Agost' al TNC / Font: TNC

El muntatge 'Agost', dirigit per Sergi Belbel i amb la santcugatenca Emma Vilarasau al repartiment, s'ha convertit en el fenomen de la temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb l'exhauriment de totes les entrades previstes fins al tercer diumenge de juny. L'obra oferirà tres setmanes més de representacions, fins al segon diumenge de juliol, en resposta a la gran demanda obtinguda.

'Agost' és el gran èxit de la cartellera teatral catalana d'aquesta temporada. Més de dos mesos en cartell a la Sala Gran amb un ple absolut i el reconeixement unànime de crítica i de públic avalen el muntatge dirigit per Sergi Belbel i protagonitzat per un elenc encapçalat per Anna Lizaran, Emma Vilarasau, Rosa Renom i Montse German.

L'obra és un retrat àcid i en clau d'humor d'una família nord-americana que serveix per posar al descobert les contradiccions de la família occidental. L'autor, Tracy Letts, utilitza la família com a metàfora per retratar la desintegració del segle XXI i la crisi de valors de la societat intel·lectual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.