Maulets organitza un homenatge a Miquel Martí i Pol amb la presència de Maria del Mar Bonet


  • Comparteix:

Maulets organitza un homenatge a Miquel Martí i Pol el divendres 12 de desembre a les vuit del vespre al claustre del monestir. L'acte comptarà amb les presències de l'actriu Emma Vilarasau i la cantautora Maria del Mar Bonet, que llegiran fragments de l'obra del poeta de Roda de Ter.

La recent desaparició de l'anomenat 'poeta del poble' ha mogut el col·lectiu independentista a organitzar una lectura de poesies de Martí i Pol al claustre del Monestir. L'acte forma part del conjunt d'homenatges que Maulets està preparant arreu dels Països Catalans. El membre de del col·lectiu, Guim Pros, explica què significa Martí i Pol per al jovent independentista.

Guim Pros

Maulets vol recordar la figura de Martí i Pol


L'assemblea de Maulets de Sant Cugat del Vallès va organitzar el 1998 un acte dedicat al poeta, en el qual van participar el president de l'Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol, Àlex Broc, i l'actor Jordi Bosch. Guim Pros explica que l'acte s'engloba en els homenatges que fa Maulets a tots els Països Catalans.

Guim Pros

El nostre acte s'engloba en un conjunt d'homenatges arreu dels Països Catalans


L'homenatge, que començarà a les vuit del vespre el divendres 12 de desembre al claustre del Monestir, també comptarà amb la presència de l'amic íntim de Martí i Pol, Joan Rossaura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.