Free Spirits Big Band obre el cicle 'Nits de Música del Claustre'


  • Comparteix:

David Mengual dirigeix la 'Free Spirits Band'

David Mengual dirigeix la 'Free Spirits Band'

La banda santcugatenca Free Spirits Big Band és l'encarregada d'obrir la quarta edició del cicle 'Nits de Música al Claustre', que porta a l'emblemàtic escenari vuit actuacions que es desenvoluparan entre aquest divendres i el primer de setembre. El projecte santcugatenc ha guanyat el premi de la crítica Jaç 2012, del grup Enderrock. El concert començarà a les deu de la nit.

Free Spirits Big Band neix el 2010 de la mà de Jazzenviu i de la col·laboració del compositor i director de la banda, David Mengual. El grup està format per 14 joves, que interpretaran la música del pianista Bill Evans, arranjada pel músic Joan Díaz, com ha explicat el president de Jazzenviu, Oriol Jubany, a Cugat.cat.

Oriol Juvany

Són arranjaments de Bill Evans fets per Joan Díaz. Ha creat una banda de 14 músics molt joves que funciona amb un codi per improvisar.


Enguany com a novetat, les entrades es poden reservar per Internet a partir d'aquest divendres i a través del web de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.