Bandaula acomiada el curs d'Aula de So amb un concert amb la Big Band d'Arenys


Temes relacionats

Els alumnes de l'Aula de So tanquen el curs amb dos dies d'actuacions (21/jun/12)

El Cor Aglepta segueix celebrant el seu 10è aniversari (19/mai/12)


  • Comparteix:

La banda de l'Aula de So Sant Cugat, Bandaula, ha acomiadat aquest divendres el curs amb un concert multitudinari a la plaça d'Octavià. La formació ha actuat acompanyada de la Big Band d'Arenys en una vetllada on han sonat temes dels The Beatles, U2 i Ray Charles. La celebració del final de curs ha conclòs amb la vetlla 'Nit de Musicals' al Casal de Mira-sol.

A ritme de The Beatles, jazz, tangos argentins i U2, els alumnes de la banda de l'Aula de So, Bandaula, han acomiadat aquest divendres un curs marcat per les celebracions i la consolidació d'una línia d'ensenyament.

El director de l'Aula de So, Martí Marín, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que les dificultats econòmiques han estat una constant durant el curs i que les escoles de música privades han de combatre. Tot i això, la valoració general del curs per part del director és molt positiva.

Martí Marín

La valoració del curs molt positiva i la valoració de la situació com sempre, afrontant dificultats. Hi ha més morositat, més dificultats a les famílies.


Bandaula ha compartit escenari amb la Big Band d'Arenys, amb la qual ha compartit jornades de treball durant el curs. Ambdues formacions han acabat el concert amb una interpretació comuna de temes contemporanis, com 'Satisfaction'.

El punt final a una setmana de celebració l'ha posat un concert a càrrec dels alumnes de l'escola de música, els membres del Cor Infantil Sant Cugat i els alumnes de l'Aula de Cant. El Casal de Mira-sol ha estat l'escenari escollit per Aula de So per fer l'actuació de comiat, anomenada 'Nit de Musicals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.