'Grease' torna a Sant Cugat coincidint amb el 40è aniversari de l'estrena del musical


Temes relacionats

'Grease' aterrarà de nou al Teatre-Auditori la temporada vinent (18/mai/12)

La valldoreixenca Coco Comín porta el musical 'Grease' a Barcelona (15/nov/11)


  • Comparteix:

Moment del musical Grease / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

Moment del musical Grease / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

El musical 'Grease' torna aquesta temporada al Teatre-Auditori durant aquest cap de setmana. L'espectacle, dirigit per la santcugatenca Coco Comín, té cinc sessions: una divendres a les nou del vespre; dues dissabte, a les cinc de la tarda i a les nou, i diumenge també dues, una sessió matinal al punt del migdia i la final a les sis de la tarda. La durada del musical és de dues hores i quart amb intermedi i les entrades es poden adquirir a través del web del Teatre-Auditori.

Coincidint amb el 40è aniversari de l'estrena del musical a Broadway, Grease torna al Teatre-Auditori amb cinc funcions programades pel tercer cap de setmana d'octubre. La protagonista, la Sandy, està interpretada per la cantant Edurne i el paper principal masculí, en Danny, per l'actor Jordi Coll; sumant un repartiment de 33 artistes.

L'espectacle està dirigit i coreografiat per la santcugatenca Coco Comín i la direcció musical va a càrrec de Manu Guix. Comín ha reconegut que per ella serà una actuació especial perquè és a la ciutat on viu.

Coco Comín

Per mi és important perquè jo visc aquí, és entranyable. Vindrem amb tota la companyia.


A més, com a complement de les funcions, s'ofereix un taller de teatre musical a càrrec de la directora de l'espectacle, Coco Comín, aquest dissabte al punt del migdia a l'escenari del Teatre-Auditori. Les places per a aquesta activitat són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.