Victor Alexandre presenta 'Senyor President' el mateix dia del debat d'investidura


  • Comparteix:

És un diàleg amb un hipotètic president dels Països Catalans.

És un diàleg amb un hipotètic president dels Països Catalans.

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre presentarà aquest dimarts a la sala Bebop de la ciutat el seu darrer llibre, titulat 'Senyor president'. La presentació d'aquesta obra, dirigida a un hipotètic president de la Generalitat, coincidirà amb l'acte d'investidura del nou president del govern català.

Sota el títol de "Senyor president", el darrer llibre de Víctor Alexandre és un diàleg amb un hipotètic president dels Països Catalans.
Tot i que la casualitat ha fet que la seva presentació coincideixi amb l'acte d'investidura del nou president de la Generalitat,. Alexandre assegura que això és fruit de la casualitat i que el llibre va dirigit a un president ideal i sobretot, als lectors, per fer-los reflexionar.

Víctor Alexandre

Jo no pensava quan vaig escriure el llibre en eleccions. Volia que el llibre fos vigent ara i d'aquí uns anys, perquè parla d'un president ideal.


De fet, la coincidència de dates ha fet que el diputat d'ERC, Joan Ridao, que en principi havia de fer la presentació del llibre, no pugui assistir-hi. En el seu lloc serà Anna Simó, possible consellera de Benestar i Família en el nou govern de la Generalitat, qui presentarà l'obra.
Per a Alexandre, aquesta pot ser una cita molt interessant per als ciutadans, ja que enmig del panorama polític actual, segur que hi ha moltes preguntes que volen fer-se a la futura consellera.
I és que per a l'escriptor, una de les coses més positives d'aquestes eleccions ha estat la conscienciació política dels ciutadans davant una possibilitat de canvi.

Víctor Alexandre

Em sembla molt nou veure el nivell de politització que ha arribat al carrer. La gent està molt conscienciada i això és molt bo.


L'acte de presentació del llibre "Senyor president" tindrà lloc aquest dimarts, 16 de desembre, a la sala Bebop, a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.