Adolf: 'El cost de la vida ha pujat, però els guanys de l'obra no'


  • Comparteix:

L'artista Adolf a l'estudi Ramon Barnils, de Cugat.cat

L'artista Adolf a l'estudi Ramon Barnils, de Cugat.cat

L'artista valldoreixenc Adolf reconeix que ha perdut la il·lusió perquè la demanda d'art ha baixat molt i, per tant, el que ell guanyava per vendre una obra també. Tot i això, l'artista es mostra satisfet de celebrar el seu 25è aniversari amb set exposicons diferents a la ciutat. El 1987, l'artista va mostrar la seva obra per primer cop en una exposició individual.

L'artista valldoreixenc Adolf ha assegurat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que els ingressos que guanyava no han anat augmentat, tot i que sí que ho ha fet el cost de la vida'. A més, ha lamentat que actualment no es gaudeix tant de l'art.

Adolf

No veus que hagin augmentat el que estaves guanyant. La gent ha canviat molt, no hi ha tanta demanda com hi havia abans.


Més de 200 obres d'Adolf estan repartides en les set mostres que es fan a la Galeria Pou d'Art, la Biblioteca Gabriel Ferrater, la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix, el restaurant El Casalet, la llibreria Alexandria, el restaurant Montt i el seu taller.

Amb més de 150 col·leccions, Adolf reconeix que no s'ha encasellat en cap tècnica en concret, a diferència que amb l'estil, que els crítics el defineixen com a realista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.