Mantenir la tradició i consolidar els membres, nous objectius dels Bastoners


Temes relacionats

La plaça Octavià acull 'la Matinada Bastonera' ( 1/jul/12)

Els Bastoners de Sant Cugat comparteixen la tradició amb colles d'arreu del país (17/jun/12)


  • Comparteix:

Els bastoners més petits ja han començat a actuar

Els bastoners més petits ja han començat a actuar

Els Bastoners de Sant Cugat han començat el nou curs sumant més de 150 membres entre mares i pares, joves i nens a partir de tres anys. La presentació dels nous bastoners va tenir lloc durant l'espectacle que la formació va oferir a la Festa de Tardor. L'objectiu dels Bastoners és que es reconegui el seu espectacle arreu de Catalunya per transmetre la tradició i els valors socioeducatius, a més de seguir creixent com a entitat.

Més de 150 persones ja formen part dels Bastoners de Sant Cugat, que han encetat el nou curs amb noves incorporacions. Enguany, amb més d'un centenar de bastoners, els membres es divideixen en set grups, en funció de les seves edats. Els assajos dels Bastoners de Sant Cugat són dijous i divendres, en funció del grup.

El membre de la junta Bernat Picornell ha destacat que el creixement de l'entitat s'ha produït durant els darrers anys però no de manera tant accentuada com fins ara. L'objectiu principal de Bastoners de Sant Cugat és consolidar els nous membres i programar activitats per a tots els grups.

Bernat Picornell

Fa uns anys vàrem començar a tenir un creixement una mica atípic que els darrers anys s'ha accentuat. L'objectiu principal és consolidar tota aquesta gent.


Un altre repte de l'entitat és continuar creixent i transmetre aquesta tradició catalana i els seus valors socioeducatius arreu del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.