La relació entre l'home i el tigre, protagonista a 'La vida de Pi'


  • Comparteix:

Cartell de 'La vida de Pi' / Font: Blogdecine.com

Cartell de 'La vida de Pi' / Font: Blogdecine.com

'La vida de Pi' encapçala les estrenes als cinemes de la ciutat d'aquest divendres. El film nord-americà, dirigit per Ang Lee, mostra la història d'un nàufrag indi que descobreix que només té la companyia d'un tigre de Bengala. Cinesa també estrena el film d'animació 'El origen de los Guardianes'. A més, Yelmo porta a les seves pantalles la pel·lícula espanyola 'Invasor'.

'La vida de Pi', estrenada a Cinesa, relata les vivències del jove indi Pi, fill d'un guarda de zoo, que en el viatge de l'Índia al Canadà pateix un naufragi. En Pi aconsegueix un bot salvavides amb un únic supervivent, un tigre de Bengala amb el qual tindrà una estranya relació.

La pel·lícula d'animació 'El origen de los guardianes' recull les aventures dels Guardians Immortals, un grup d'herois amb poders que han d'unir forces per vèncer Pitch, un esperit maligne que vol destruir el món.

El film espanyol 'Invasor', dirigit per Daniel Calparsoro, arriba a les pantalles de Yelmo. L'actor Alberto Amman encarna Pablo, un metge militar enviat en una missió de pau a l'Iraq durant la guerra del 2003 que pateix un atemptat i ha de tornar a casa. Un cop recuperada la memòria, Pablo sospita que li estan amagant informació sobre les circumstàncies de l'atemptat i, tot i les pressions dels alts càrrecs, es nega a secundar la versió oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.