Amics de la Música Contemporània del Vallès, nova entitat de la ciutat


  • Comparteix:

L'entitat vol contactar amb altres col·lectius culturals de la ciutat. / Font: Daadmx.org

L'entitat vol contactar amb altres col·lectius culturals de la ciutat. / Font: Daadmx.org

La nova associació Amics de la Música Contemporània del Vallès neix a Sant Cugat amb l'objectiu de promocionar la cultura musical sobretot com a vehicle de promoció dels joves talents amb possibilitats de projecció internacional. L'entitat s'ha establert a Sant Cugat, a banda de l'origen local d'alguns dels seus membres, pel seu activisme cultural, l'interès per la tradició i el seu prestigi. El col·lectiu té la intenció d'entrar en contacte amb altres associacions culturals de la ciutat per establir sinergies.

La formació està fundada per un grup de joves emprenedors i artistes de trajectòria consolidada. Bruno Pocino, un dels membres fundadors de l'entitat, ha destacat que la principal intenció és ser una plataforma d'ajuda als joves talents que tinguin possibilitats de projecció però que estiguin mancats de suports a l'inici de la seva carrera.

Bruno Pocino

Volem començar a orientar els principiants, ajudar-los i, fins i tot, facilitar-los molts mitjans.


La nova associació té previst donar-se a conèixer a l'Ajuntament i a altres entitats amb un primer objectiu de coordinar una possible agenda d'audicions en locals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.