La cultura santcugatenca comptarà amb un nou mirall a la revista 'Artcugat'


  • Comparteix:

Artcugat prepara el seu primer número

Artcugat prepara el seu primer número

Una nova publicació amb denominació santcugatenca recollirà l'actualitat del teixit cultural local. Sota el nom d''Artcugat', els santcugatencs Adrià Chamorro i Carles de Gispert preparen el naixement d'una revista trimestral que donarà cabuda a les diferents manifestacions culturals de la nostra ciutat. Tot i que està en procés d'elaboració, la publicació ja compta amb presència a la xarxa i diferents continguts al calaix. Els editors d'Artcugat esperen que la revista sigui una realitat entre finals de gener i principis de febrer.

Una il·lusió i una inquietud cultural compartida han unit els santcugatencs Adrià Chamorro i Carles de Gispert en contra d'una conjuntura poc favorable a la premsa escrita. El resultat d'aquesta unió rep el nom d''Artcugat', una publicació trimestral que analitzarà les diferents mostres de cultura emmarcades a la nostra ciutat. A les seves pàgines hi tindran cabuda l'art, el teatre, la dansa i la cultura popular, entre d'altres.

La voluntat de millorar el reflex i l'impacte de la cultura que té lloc a Sant Cugat ha estat, segons Adrià Chamorro, el motor del projecte.

Adrià Chamorro

A Sant Cugat costa trobar un impacte cultural fora de les propostes a gran escala. Nosaltres ho volem abarcar tot.


Tot i presentar-se en format paper, els editors no obvien la importància de la presència a Internet. 'Artcugat' comptarà també amb una web que servirà de complement a la publicació, a més d'una presència a les xarxes socials que ja és activa. La revista preveu la seva irrupció en el ventall editorial local entre finals de gener i principis de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.